![]() |
|
Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
![]() | Home > Romanian > Turbo Rebuild. |
![]() ![]() |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4643 ![]() |
Cum ti-ai dat seama ca este vorba de turbo?
|
||
![]() |
|
sandelgrasu Member Since: 21 Nov 2014 Location: Hatfield Posts: 13 ![]() ![]() |
Buna , simptome nu am , doar din cauza uleiului im fac probleme , dar am sa fac o verificare calumea , si daca e de la imbinari sa schimb colierele . Merci |
||
![]() |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 ![]() ![]() ![]() |
Buna,acel "ulei"e de fapt mai mult din gazele de carter care sant recirculate. Singurul bai e ca e inestetic la inceput,nu stiu in timp daca necesita spale,curatare,a tubulaturi si intercoolerului. |
||
![]() |
|
fredastaire Member Since: 03 Dec 2012 Location: Holbrook Posts: 721 ![]() ![]() ![]() |
Whilst I don't have the slightest idea what detail wording is all about as I cant translate; for anybody wanting a UK turbo rebuild may I recommend trying the company Midland Turbo in Nottingham who are major turbo rebuilders and I think are Garret registered. I have used them for a Vauxhall turbo rebuild, super quick service.
|
||
![]() |
|
sandelgrasu Member Since: 21 Nov 2014 Location: Hatfield Posts: 13 ![]() ![]() |
Asa este in legatura cu furtunele (tubulatura de la intercooler) am facut o verificare si sunt scurgerile de vapori de ulei , cred ca furtunele sunt cam invechite,uzate la fel si colierele ,au fost stranse decent si tot curge ulei asa ca cred ca o inlocuire ar fi solutia ,dar nu e nimic grav ,m am linistit ,uleiul in motor e la nivel . |
||
![]() |
|
fredastaire Member Since: 03 Dec 2012 Location: Holbrook Posts: 721 ![]() ![]() ![]() |
google translates to:-
|
||
![]() |
|
Google is not always good at translations, especially when one uses the quirks of his/her native language.
|
||
![]() |
|
Buna , un update la problema mea cu scurgerile de ulei de la turbo , am observat ca scurgerea provenea de la furtunele de la admisie , turbo , desi fusesera stanse colierele calumea dupa o saptamana le am gasit slabite din nou , asa ca trebuiesc schimabate furtunele si colierele parea mea . |
||
![]() |
|
Hi Fred , got the same problem as you seed , the hoses and the clips need replacing,even if tide them up after a week the got pretty loose, so for me no need to look further. |
||
![]() |
|
Sau poate gasesti alte tipuri de coliere care nu se slabesc in timp, cum ar fi cele de mai jos.
![]() Admin note: this post has had its images recovered from a money grabbing photo hosting site and reinstated ![]() |
||||
![]() |
|
Buna ideea ,eram in cautarea celor originale dar cred ca cele recomandate de tine sunt mai solide. Multumesc de sfat.Am sa inlocuiesc si furtunele ca cred ca sunt cam invechite , mai bine asa decat sa mi se crape cand mi e lumea mai draga. |
||
![]() |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 ![]() ![]() ![]() |
Bună.dupa achiziția mașini am făcut o mica revizie și am str�ns acele coliere dar surpriza a fost mare c�nd am schimbat uleiul din motor erau slăbite din nou,asta după trei săptăm�ni și nu prea mulți kilometri. �n concluzie mai verific odată și voi schimba colierele. Dar am observat ca e destul de greu de schimbat filtrul de ulei,poate e nevoie de o scula mai speciala. |
||
![]() |
|
Apropo de filtrul de ulei, uita-te aici: http://www.freel2.com/forum/post92322.html#92322 |
||
![]() |
|
Mulțumesc,e de reținut. Eu nu eram �n atelierul meu (era ocupat)și am profitat de amabilitatea unui vecin deoarece a venit ploaia și nu am avut sculele mele. Dar am demontat tubulatura de aer și a mers mai bine (am desfăcut greu capacul filtrului,cred ca fost montat uscat), iar filtru l-am "amorsat " cu gura �n loc de pompa |
||
![]() |
|
![]() ![]() |
|
All times are GMT + 1 Hour |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2025 Futuranet Ltd & Martin Lewis