Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Turbo Rebuild. |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Cum ti-ai dat seama ca este vorba de turbo?
|
||
23rd Nov 2014 3:48 pm |
|
sandelgrasu Member Since: 21 Nov 2014 Location: Hatfield Posts: 13 |
Buna , simptome nu am , doar din cauza uleiului im fac probleme , dar am sa fac o verificare calumea , si daca e de la imbinari sa schimb colierele . Merci |
||
23rd Nov 2014 11:20 pm |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 |
Buna,acel "ulei"e de fapt mai mult din gazele de carter care sant recirculate. Singurul bai e ca e inestetic la inceput,nu stiu in timp daca necesita spale,curatare,a tubulaturi si intercoolerului. |
||
2nd Dec 2014 6:31 pm |
|
fredastaire Member Since: 03 Dec 2012 Location: Holbrook Posts: 721 |
Whilst I don't have the slightest idea what detail wording is all about as I cant translate; for anybody wanting a UK turbo rebuild may I recommend trying the company Midland Turbo in Nottingham who are major turbo rebuilders and I think are Garret registered. I have used them for a Vauxhall turbo rebuild, super quick service.
|
||
3rd Dec 2014 2:58 pm |
|
Asa este in legatura cu furtunele (tubulatura de la intercooler) am facut o verificare si sunt scurgerile de vapori de ulei , cred ca furtunele sunt cam invechite,uzate la fel si colierele ,au fost stranse decent si tot curge ulei asa ca cred ca o inlocuire ar fi solutia ,dar nu e nimic grav ,m am linistit ,uleiul in motor e la nivel . |
||
7th Dec 2014 10:59 am |
|
fredastaire Member Since: 03 Dec 2012 Location: Holbrook Posts: 721 |
google translates to:-
|
||
7th Dec 2014 4:05 pm |
|
Google is not always good at translations, especially when one uses the quirks of his/her native language.
|
||
7th Dec 2014 4:32 pm |
|
Buna , un update la problema mea cu scurgerile de ulei de la turbo , am observat ca scurgerea provenea de la furtunele de la admisie , turbo , desi fusesera stanse colierele calumea dupa o saptamana le am gasit slabite din nou , asa ca trebuiesc schimabate furtunele si colierele parea mea . |
||
10th Dec 2014 9:55 pm |
|
Hi Fred , got the same problem as you seed , the hoses and the clips need replacing,even if tide them up after a week the got pretty loose, so for me no need to look further. |
||
10th Dec 2014 9:58 pm |
|
Sau poate gasesti alte tipuri de coliere care nu se slabesc in timp, cum ar fi cele de mai jos.
|
||||
10th Dec 2014 10:17 pm |
|
Buna ideea ,eram in cautarea celor originale dar cred ca cele recomandate de tine sunt mai solide. Multumesc de sfat.Am sa inlocuiesc si furtunele ca cred ca sunt cam invechite , mai bine asa decat sa mi se crape cand mi e lumea mai draga. |
||
10th Dec 2014 10:22 pm |
|
Bună.dupa achiziția mașini am făcut o mica revizie și am strāns acele coliere dar surpriza a fost mare cānd am schimbat uleiul din motor erau slăbite din nou,asta după trei săptămāni și nu prea mulți kilometri. Īn concluzie mai verific odată și voi schimba colierele. Dar am observat ca e destul de greu de schimbat filtrul de ulei,poate e nevoie de o scula mai speciala. |
||
26th Dec 2014 7:01 pm |
|
Apropo de filtrul de ulei, uita-te aici: http://www.freel2.com/forum/post92322.html#92322 |
||
26th Dec 2014 7:08 pm |
|
Mulțumesc,e de reținut. Eu nu eram īn atelierul meu (era ocupat)și am profitat de amabilitatea unui vecin deoarece a venit ploaia și nu am avut sculele mele. Dar am demontat tubulatura de aer și a mers mai bine (am desfăcut greu capacul filtrului,cred ca fost montat uscat), iar filtru l-am "amorsat " cu gura īn loc de pompa La următorul va fi mai ușor, sper.oricum Mulțumesc, util. |
||
26th Dec 2014 8:08 pm |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis