![]() |
|
Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
![]() | Home > Romanian > Benzina in loc de motorina |
![]() ![]() |
|
|
AlexBStratan Member Since: 01 Jan 2015 Location: Iasi Posts: 6 ![]() ![]() ![]() |
Merci . Am vorbit cu mecanicul si a fost amorsat si circuitul inclusiv la injectoare . |
||
![]() |
|
AlexBStratan Member Since: 01 Jan 2015 Location: Iasi Posts: 6 ![]() ![]() ![]() |
ok! Multumesc mult pentru faturi! |
||
![]() |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4643 ![]() |
Daca circuitul nu e amorsat bine, risti sa strici ambele pompe, si cea de joasa si cea de inalta, daca dai prea mult la automat.
|
||
![]() |
|
Drinovan Ovidiu Member Since: 04 Mar 2016 Location: Timisoara Posts: 150 ![]() ![]() ![]() |
Eu am mai reusit o data sa o umplu cu benzina
Da, intradevar ungerea supapelor de retur de la injectoare si a pompei de inalta se face cu ajutorul motorinei. Fara aceasta in proportie de 100% va creea uzuri putand duce pana sa gripeze pompa si sa blocheze injectoarele. Acuma vad ca la tine s-a oprit dupa 20km si nu a mai mers, deci a aparut o problema in functinare,desi nu ar fi trebuit sa fie la aceasta combinatie! ![]() Ce am mai auzit,e ca apar temperaturi mai ridicate in camera de ardere ce pot distruge in prima faza garnitura de chiuloasa,iar segmenti impreuna cu pistonul pot suferi modificari! Nu stiu,nu am incercat, dar pentru a verifica ca functioneaza pompa de inalte se poate vedea, cand se da la cheie, daca circula motorina de la returul injectoarelor. Mai e si axul cu came care in capat se distruge la o fortare mai mare sau blocare a pompei de inalta presiune! Dar daca a ajuns motorina la injectoare, cand sa amorsat inseamna ca aceasta merge! |
||||
![]() |
|
![]() ![]() |
|
All times are GMT + 1 Hour |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2025 Futuranet Ltd & Martin Lewis