![]() |
|
Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
![]() | Home > Romanian > Probleme tehnice |
![]() ![]() |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4643 ![]() |
Sau in topicul de mai jos, nu?.... Pana si forumularea pare cam aceeasi... Ce mai, persoane care gandesc la fel. |
||
![]() |
|
Skalids Member Since: 18 Sep 2016 Location: Bucharest Posts: 39 ![]() ![]() ![]() |
Dar ar merita un sticky sa fie usor de găsit eventual |
||
![]() |
|
Skalids Member Since: 18 Sep 2016 Location: Bucharest Posts: 39 ![]() ![]() ![]() |
Furtune turbo crapate la 177,500 km; cu tot tacamul.
|
||
![]() |
|
dragosv78 Member Since: 28 Feb 2017 Location: Ramnicu Valcea Posts: 15 ![]() ![]() ![]() |
Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat ce ar trebui sa caut la Freelander-ul meu automat care de cateva zile a inceput sa faca un zgomot insotit de o zmucitura in momentul in care trec cutia din N in D ? Precizez ca l-am achizitionat la 138.000km, am parcurs pana acum 18000km fara nici un incident. Pana acum am schimbat doar consumabilele si distributia, inclusiv uleiurile din grupuri si uleiul la Haldex+filtru. Eram foarte incantat de fiabiliatate pana in momentul asta si m-am mirat sa citesc pe acest topic cate probleme au avut ceilalti membri |
||
![]() |
|
Descrie un pic mai mult acel zgomot...
|
||
![]() |
|
Am avut ceva asemanator (semi-smucitura) la BMW-ul anterior. Dupa 300,000 km, a trebuit sa trimit cutia de viteze la reconditionat.
|
||
![]() |
|
dragosv78 Member Since: 28 Feb 2017 Location: Ramnicu Valcea Posts: 15 ![]() ![]() ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri
|
||
![]() |
|
Da, uleiul e corect atata vreme cat e generatia noua de cutii cu auto-neutral. Nu stiu exact ce ai tu, deoarece 2011 este exact anul trecerii de la un tip la altul de cutie. Altfel ar fi trebuit sa pui RAVENOL ATF T-IV, daca tot ai pus de la Ravenol, dar oricum cele 2 sunt compatibile si mixabile. Doar ca WS este un pic mai subtire decat T-IV.
|
||
![]() |
|
Astazi am reverificat nivelul de ulei, am recompletat dar ce am adaugat a curs, deci nivelul era ok (cutia este fara auto neutral)
|
||
![]() |
|
Atunci e posibil sa ai o problema la blocul de valve sau poate nu-i place uleiul.
|
||
![]() |
|
�ncă o dată multumesc pentru raspuns. Totusi, am 15.000km de cand am schimbat uleiul in cutie. Nu ar fi trebuit să apară p�na acum problema? Sa incerc sa schimb uleiul prima dată? Pun Ravenol T-IV peste cel vechi ? In fisa tehnica de la T-WS e specificata clar cutia mea-AISIN TF 80 SC, este posibil totuși să nu fie bun ? |
||
![]() |
|
�ncă o dată multumesc pentru raspuns. Totusi, am 15.000km de cand am schimbat uleiul in cutie. Nu ar fi trebuit să apară p�na acum problema? Sa incerc sa schimb uleiul prima dată? Pun Ravenol T-IV peste cel vechi ? In fisa tehnica de la T-WS e specificata clar cutia mea-AISIN TF 80 SC, este posibil totuși să nu fie bun ? |
||
![]() |
|
Precum am spus... Cei de la Aisin spun ca uleiurile WS si T-IV sunt compatibile si miscibile. Pot fi puse unul in locul celuilalt.
|
||
![]() |
|
Face doar la cuplarea initiala, fara smucituri in rest. As vrea să cred că te inseli cu blocul de valve dar cred că mă imbat cu apa rece 😀 |
||
![]() |
|
![]() ![]() |
|
All times are GMT + 1 Hour |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2025 Futuranet Ltd & Martin Lewis