Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Problema supraalimentare! |
|
|
Flaviu Member Since: 10 Jan 2017 Location: Salaj Posts: 2 |
Salut. in caz ca s-a mai discutat acest subiect imi cer scuze. sunt nou pe forum si nu am apucat sa "rasfoiesc" toate topicurile. Este vorba despre un freelander 2 din 2007 pe care l-am achizitionat. cum l-am luat l-am bagat in revizie. de la distributie, ulei, filtre, galerie de admisie noua ( flapsurile erau cazute aproape ca le tragea in motor ). clapeta aer admisie noua. dupa toate astea. am doua coduri de eroare care apar dupa un timp. P0045 - ventil presiune incarcare A si P2297 - sonda lambda bank1 senzor 1. ce ma ingrijoreaza cel mai tare e problema pe supralimentare cu toate ca in parametri am 2500 mbari reali si pare sa traga destul de bine. Daca are cineva motor asemanator si a facut masuratori pe parte de presiune cat ar trebui sa fie valoare prescrisa/ceruta? - tin sa precizez ca geometria nu pare blocata. ar urma sa ma bag in actuatorul electronic sa vad ce gasesc. legat de eroare de pe sonda la fel daca stie cineva. orice informatie e pretuita ! multumesc ! |
||
10th Jan 2017 12:11 pm |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Atat trebuie sa fie presiunea maxima, 2.5 bari.
|
||
10th Jan 2017 7:50 pm |
|
Flaviu Member Since: 10 Jan 2017 Location: Salaj Posts: 2 |
Multumesc de inforatie. la turbo tinand cont ca imi incarca codul de fiecare data cand pun contactul ma face sa cred ca actuatorul in momentul in care isi face cursa vede ceva pozitie eronata. am sa verific cablajul si actuatorul. presiune daca este ok momentan imi iau o piatra de pe suflet atasez doua poze cu informatiile suplimentare aferente codurilor.
|
||
11th Jan 2017 7:21 am |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis