Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Eroare pompa combustibil |
|
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 |
Buna,iarăși e bai. Īmi apare pe diagnoza o eroare la autorizarea pompe de combustibil. Mașina funcționează bine mai puțin cānd īmi da niște șocuri mici si scurte care m-a duc cu gāndul la probleme de transmisie dar nedovedite. Ieri in schim au fost mai dese si parca erau de la motor. Eroare numai atāt
|
||||||
31st Aug 2016 1:36 pm |
|
Drinovan Ovidiu Member Since: 04 Mar 2016 Location: Timisoara Posts: 150 |
Salutare!
|
||
31st Aug 2016 2:39 pm |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 |
Multumesc,eu am desfacut mufa de la pompa(sub bancheta spate) dar este ca nou totul,masina are 86000 km,siptomele sunt rare,la service a spus ca a mai vazut aceasta eroare dar nu e problema. O sa icerc sa caut releul,pompa e greu de demontat,nu de demonteaza pe sus,trebuie demontat rezervorul. poate a mai avut cineva aceeasi problema. |
||
1st Sep 2016 9:32 am |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Ar fi interesant de stiut ce an de fabricatie are masina. (In profil e o sectiune unde ai fi putut introduce informatia si ar fi aparut o masinuta sub id, langa steagul tarii)
|
||
4th Sep 2016 6:59 am |
|
Cristian_ Member Since: 08 Oct 2016 Location: Constanta Posts: 6 |
Salutare
|
||
21st Dec 2016 1:38 pm |
|
Poti vizita conectorul si masura daca vine tensiune la pompa prin gaura din podea, de sub bancheta din spate.
|
||
21st Dec 2016 4:08 pm |
|
Cristian_ Member Since: 08 Oct 2016 Location: Constanta Posts: 6 |
Salut
|
||
22nd Dec 2016 1:46 am |
|
Din pacate spatiul prin gaura de sub bancheta nu-ti permite sa scoti pe acolo modulul unde este si pompa. Ca atare, da, trebuie dat rezervorul jos pentru a ajunge fizic la pompa de transfer.
|
||
22nd Dec 2016 8:19 am |
|
cata26bcn Member Since: 02 Oct 2012 Location: constanta Posts: 122 |
ok,acelasi drum il fac si eu cam o data de doua ori pe an.dar NICIODATA BU MI-A ARATAT SA TERMINE REZERVORUL DE LA PLECARE CTA PINA LA BRASOV.Clar pompa ta de transfer nu a facut transferul dintr-o parte in alta,eu cind ajung la bran mai am jumate de rezervor,poate un pic mai putin.Legat de pompa de transfer,ca orice pompa trebuie sa aiba un releu de comanda.o sa ma uit azi sau miine pe schema,poate e cineva care stie deja si poate posta aici care e si unde e situat.poti sa mergi la un electrician si sa schimbi acel releul,si cu ocazia asta poti sa faci si o verificare simpla sa vezi daca lucreaza pompa sau nu.cu releul scos,un aparat de masura setat pe masurarea curentului,pui aparatul intre cei doi papuci care inchid circuitul catre pompa.sincer nu am idee daca are un curent mai mare de 10 amperi sau nu,daca e totusi mai mare de 10 amperi trebuie un aparat mai special.cind inchizi acel circuit prin aparat,daca pompa fuctioneaza o sa ai pe afisaj o valoare a curentului consumat de pompa.daca ai 0 atunci e pompa dusa,sau probleme pe cablaj,daca totusi ai indicatie de curent,poate 1-3 amperi ar fi ok,zic eu.sa vedem schema si poate si siguranta de pe circuit,si atunci stim cit de cit exact un consum al pompei. |
||
22nd Dec 2016 8:29 pm |
|
Releul e in acel modul (CJB) de la picioarele pasagerului si nu e accesibil... |
||
22nd Dec 2016 8:33 pm |
|
cata26bcn Member Since: 02 Oct 2012 Location: constanta Posts: 122 |
din cite am vazut se pare ca se poate desface acel CJB,nu este capsulat, deci s-ar putea verifica/schimba acel releu.
|
||
16th Jan 2017 8:51 pm |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis