![]() |
|
Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
![]() | Home > Romanian > Accidente / Asiguratori |
![]() ![]() |
|
|
dorumarcatoru Member Since: 25 Jan 2013 Location: Bucharest Posts: 174 ![]() ![]() ![]() |
Nu stiu daca Allianz mai are vreo legatura cu Tiriac. Trebuie sa intrebi daca au decontare directa, altfel risti sa stai cu masina in service o buna perioada.
|
||
![]() |
|
DareDevil Member Since: 08 Dec 2013 Location: Bucharest Posts: 25 ![]() ![]() ![]() |
Nu am parbriz incalzit. Pe el sunt doar senzorii de ploaie (cei de lumina sunt tot acolo sau pe oglinda retrovizoare?).
|
||
![]() |
|
DareDevil Member Since: 08 Dec 2013 Location: Bucharest Posts: 25 ![]() ![]() ![]() |
Rezolvat problema! In urma convorbirii telefonice cu o d-ra foarte amabila de la Allianz, am ales sa-mi fac constatarea la TopLac Service, undeva pe b-dul Timisoara, aproape de CET. Totul a decurs normal, fara nici un fel de probleme sau piedici. In urma discutiei cu inspectorul am hotarat sa schimb parbrizul tot la ei. A durat aproape o saptamana pana au primit "piesa", m-au sunat seara, a doua zi dimineata in jurul orei 0900 eram prezent la service. Mi-au spus ca pot lua masina dupa ora 1600 dar am preferat sa o las pana a doua zi la ei. Se pare ca e schimbat ok, nu vajaie aerul pe langa el, senzorii lucreaza in parametrii. Numai de bine |
||
![]() |
|
cata26bcn Member Since: 02 Oct 2012 Location: constanta Posts: 122 ![]() ![]() |
parbrizul este original?are emblema Land Rover pe el?sau e AM? |
||
![]() |
|
Am cerut sa fie original (mai ales pentru ca nu eu plateam pentru el) si s-au conformat. Are emblema Land Rover. |
||
![]() |
|
![]() ![]() |
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2025 Futuranet Ltd & Martin Lewis
![](../images/layout/footer/disclaimer.gif)