Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Accidente / Asiguratori |
|
|
dorumarcatoru Member Since: 25 Jan 2013 Location: Bucharest Posts: 174 |
Nu stiu daca Allianz mai are vreo legatura cu Tiriac. Trebuie sa intrebi daca au decontare directa, altfel risti sa stai cu masina in service o buna perioada.
|
||
28th Jan 2014 1:35 pm |
|
DareDevil Member Since: 08 Dec 2013 Location: Bucharest Posts: 25 |
Nu am parbriz incalzit. Pe el sunt doar senzorii de ploaie (cei de lumina sunt tot acolo sau pe oglinda retrovizoare?).
|
||
28th Jan 2014 1:48 pm |
|
Rezolvat problema! In urma convorbirii telefonice cu o d-ra foarte amabila de la Allianz, am ales sa-mi fac constatarea la TopLac Service, undeva pe b-dul Timisoara, aproape de CET. Totul a decurs normal, fara nici un fel de probleme sau piedici. In urma discutiei cu inspectorul am hotarat sa schimb parbrizul tot la ei. A durat aproape o saptamana pana au primit "piesa", m-au sunat seara, a doua zi dimineata in jurul orei 0900 eram prezent la service. Mi-au spus ca pot lua masina dupa ora 1600 dar am preferat sa o las pana a doua zi la ei. Se pare ca e schimbat ok, nu vajaie aerul pe langa el, senzorii lucreaza in parametrii. Numai de bine "Acela care ar respecta intocmai toate regulile de prudenta invatate, ar ramane in mod practic condamnat la inactivitate" Lionel Terray |
||
8th Mar 2014 11:53 am |
|
cata26bcn Member Since: 02 Oct 2012 Location: constanta Posts: 122 |
parbrizul este original?are emblema Land Rover pe el?sau e AM? |
||
9th Mar 2014 1:50 pm |
|
Am cerut sa fie original (mai ales pentru ca nu eu plateam pentru el) si s-au conformat. Are emblema Land Rover. Asa au motivat si perioada mai mare de asteptare (1 saptamana) pana l-au primit. "Acela care ar respecta intocmai toate regulile de prudenta invatate, ar ramane in mod practic condamnat la inactivitate" Lionel Terray |
||
9th Mar 2014 3:07 pm |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis