Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Revizie la reprezentanta. Costuri si calitate |
|
|
Turcu Member Since: 23 Dec 2012 Location: Bucuresti Posts: 12 |
cauta pe google "piese land rover", o sa gasesti ceea ce iti trebuie in primele 3 siteuri iar pentru ulei, uite-te in cartea masinii ca iti zice ce specificatie trebuie sa aiba. Castrol EDGE A1 are FORD 913-A si B (sper sa nu gresesc) iar castrol EDGE A5 are A B si C, mie imi trebuie C (motor 2.2 2008 152cp DPF) |
||
23rd Apr 2013 11:12 am |
|
mihai2811 Member Since: 16 May 2012 Location: Bucharest Posts: 15 |
Ce alte variante convenabile, service-uri independente, mai exista pentru land rover? Mai recomanda cineva alte variante, pe baza experientelor pe care le-a avut? |
||
23rd Apr 2013 1:09 pm |
|
Costin Member Since: 09 Mar 2013 Location: Bucuresti Posts: 31 |
fiecare din noi avem cate un mecanic/service la care mergem de ceva timp pentru intretinere si reparatii. Ne cauti pe PM, pentru ca mecanicii buni au hachitele lor si... nu merge a expunem public "za rulz"
|
||
23rd Apr 2013 6:43 pm |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Sincer nu stiu, deoarece nu stiu magazinele din Bucuresti... Eu sunt din Constanta... Dar cu siguranta colegii din Bucuresti te vor putea indruma spre ceva convenabil.
Precum am zis ca o sa fac, am pus intrebarea mai departe, dar nici pana acum proprietarul forumului nu mi-a raspuns. Si am mai spus asta, din partea mea puteti pune datele de contact a diferitelor persoane/service-uri unde ati fost si ati fost multumiti de servicii si preturi... Totul e sa fie intr-un context normal, adica o persoana care a postat ceva vreme pe aici si o cunoastem, poate sa faca lucrul acesta, deoarece asta dovedeste ca se implica si vrea sa ajute, iar informatia e verificata. Dar ar fi ceva ciudat ca un user nou sa apara si primul sau post sa fie ceva de genul: "Service-ul X are preturile cele mai mici si sunt cei mai buni" sau "La magazinul Y gasesti toate consumabilele si sunt originale"... In cazul asta ar cam suna a reclama, nu? Ca un spot publicitar in mijlocul unui film... Sau gresesc?... |
||
23rd Apr 2013 9:17 pm |
|
L-am indreptat deja pe Mihai (prin PM) catre zonele in care am eu incredere. In cazul in care (sincer nu prea am indoieli dar...better safe than sorry) este multumit, voi avea un "endorsement" de la o persoana pe care nu o cunosc si o sa ma simt mai in largul meu sa recomand direct, pentru toti prietenii de aici de pe forum. Asta e tot ... acolo unde implicare mea personala nu are relevanta n-am ezitat sa dau contacte/link-uri.
|
||
24th Apr 2013 7:45 am |
|
johnny_22_83 Member Since: 04 Dec 2010 Location: bucuresti Posts: 182 |
si eu sunt interesat de service-uri, dat fiind ca in trecut mergeam la service-ul din ciolpani care s-a desfiintat (si care la manopera avea preturi imbatabile - 60lei/h - din punctul meu de vedere). Pacat.
|
||
24th Apr 2013 7:47 am |
|
Salut Johnny,
|
||
24th Apr 2013 8:23 am |
|
johnny_22_83 Member Since: 04 Dec 2010 Location: bucuresti Posts: 182 |
Intr-adevar Costin, LR nu produce filtre si alte componente de gen, insa traiesc cu impresia (poate sunt naiv) ca uneori difera nivelul de calitate intre produsele comercializate sub sigla producatorului auto si cele vandute sub propria sigla.
|
||
24th Apr 2013 8:40 am |
|
Eu nu comercializez respectivele asa ca...nici macar n-am sa incerc sa-ti modific vreo convingere. Singurul aspect importatnt este ca (din pacate) avem niste masini cu costuri de intreinere relativ mari si doar impartasind informatii vom reusi sa atingem punctul in care mentenenta ne va costa la un nivel rezonabil. Small roadrunner... |
||
24th Apr 2013 9:18 am |
|
Turcu Member Since: 23 Dec 2012 Location: Bucuresti Posts: 12 |
Daca aveti nevoie de piese, e un magazin micut in buc intersectie Ion Mihalache cu Turda, am comandat o bascula 1.101lei originala, la landatelier 1.250, am mai sunat la o firma si a fost mult peste ambele. Iau de mult timp piese de acolo, nr lor de tel e 021 224 56 87. Sa nu se considere reclama, cand aveti nevoie de piese puteti suna si intreba pretul |
||
24th Apr 2013 9:41 am |
|
Multumim mult Turcule...asta-i ceea ce avem nevoie sa impartasim intre noi. bafta ! Small roadrunner... |
||
24th Apr 2013 12:58 pm |
|
mihai2811 Member Since: 16 May 2012 Location: Bucharest Posts: 15 |
Multumesc pentru raspuns. Eu am motor 2.2td4, 2009, 160CP, fara filtru de particule. De aceea, imi trebuie CASTROL MAGNATEC 5W30 A1, nu EDGE, pana acum nu am gasit. Mai caut. Se gaseste CASTROL MAGNATEC 5W30 A5, desi nu apare pe site-ul Castrol Romania si nu stiu daca e bun pentru masina mea. |
||
24th Apr 2013 1:48 pm |
|
Ce te face sa crezi ca Edge nu este bun ? Este chiar foarte bun...e adevarat, putin mai scump decat magnatec-ul dar de mers merge fara probleme in motorul tau. La cei cu filtru de particule se insista pe folosirea edge...dar altfel... Small roadrunner... |
||
24th Apr 2013 2:13 pm |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Atata vreme cat pe acel Castrol, indiferent de tip, scrie 5W30 si corespunde cu normele Ford 913A, B sau C, e OK. In general o sa vezi ca cele noi sunt compatibile cu 913C, care este peste A sau B si este A5/B5.
|
||
24th Apr 2013 8:01 pm |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis