Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Vine iarna, avem nevoie de anvelope potrivite ! |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Daca se permit abateri de la dimensiunea standard, eu as fi vazut daca incape (dar mai mult ca sigur ca incapea) si as fi luat 235/70/16.
|
||
12th Oct 2011 6:16 am |
|
razvan_con Member Since: 26 Sep 2011 Location: Brasov Posts: 5 |
Asa e dar vreau totusi anvelope cat mai inguste pentru rotile de iarna , asa ca sper sa nu fi facut un compromis major ; Oricum , la Brasov va incepe in curand city off road-ul de sase luni , deci va fi interesant ! |
||
12th Oct 2011 9:06 am |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Din cate stiam eu anvelopele inguste se folosesc ca sa "sape" cat mai repede in noroi, zapada afanata, nisip, etc., ca sa ajunga cat mai repede la terenul solid de dedesubt si sa capete astfel aderenta.
|
||
12th Oct 2011 2:30 pm |
|
irinel_g Member Since: 06 Nov 2010 Location: Craiova Posts: 213 |
Vreau sa va spun ca sunt f multumit acum dupa zapada de alegerea facuta(bridgestone). Dupa zapezile astea va pot spune ca nu am nici o problema, te opresti foarte repede si daca ai de urcat sau coborat pante cu zapada f abrupte functioneaza excelent. |
||
29th Jan 2012 4:51 pm |
|
Costin Member Since: 09 Mar 2013 Location: Bucuresti Posts: 31 |
Am reusit printr-un noroc nesperat sa gasesc un set de BF Winter Slalom fara sens...excelente pe tate suprafetele. Recomand cu caldura la frig ! Small roadrunner... |
||
9th Mar 2013 8:12 am |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis