Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > zgomote la schimbarea treptelor cutie automata |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
E un zgomot caracteristic la modificarea regimului motorului in momentul schimbarii vitezelor (si nu numai).
|
||
18th Jul 2013 7:12 pm |
|
Costin Member Since: 09 Mar 2013 Location: Bucuresti Posts: 31 |
cam toate Aisin-urile fac asa. A mea, de la LR ...idem cum descrii. Mai nou insa am un Mondeo ca masina de servici cu aceeasi cutie AISIN. Suna identic desi are mai putin de 5000 de km dar a produs scrasnetul asta fluierat de la bun inceput. Ergo...don't worry be happy ! cutia ta e in parametrii normail ai producatorului. Small roadrunner... |
||
29th Jul 2013 2:56 pm |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 |
Se pare ca si a mea a īnceput sa facă niște zgomote la schimbarea vitezelor si este īnsoțită de o zmuncitura,īntrerupere ,ceva de genul,dar nu face īntotdeauna. Am schimbat uleiul in diferențialul spate si in haldex,am verificat nivelul in cutie,dar tot așa face. Voi schimba uleiul si in cutie,poate māine dar vreau sa īncerc sa i-l schimb tot,eventual pe la răcitorul de ulei,ce părere aveți? Din cutia de transfer cum scot uleiul? Nu am reușit sa bag nimic in interior pe la buson.... |
||
1st Sep 2016 7:24 pm |
|
|
||
2nd Sep 2016 6:38 pm |
|
Odata cu scaderea temperaturii exterioare sa schimbat situatia cu smuncitura,sunete si etc.Care din senzori sa fie afectati de temperatura exterioara? Sau cum sa imi explic aceasta schimbare? Acum functioneaza perfect. |
||
13th Oct 2016 2:11 pm |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis