![]() |
|
Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
![]() | Home > Romanian > Cosumator parazit |
![]() ![]() |
|
|
Ionut Member Since: 12 Jan 2010 Location: Romania Posts: 73 ![]() ![]() |
Fata de acea situatie avuta in 2010, acum, dupa ce am scos bateria ultra-descarcata (pana la 3V) si am pus-o pe charger, am realizat niste teste - avand o baterie de rezerva.
|
||
![]() |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 ![]() |
Exista un buletin de service care spune ca sistemul audio nu intra corespunzator in stand-by si poate descarca bateria. Se rezolva cu un resoft, parca. Momentan nu am acces la baza de buletine, dar iti pot spune saptamana viitoare.
|
||
![]() |
|
Multumesc de raspuns.
|
||
![]() |
|
Eu zic sa te inarmezi cu rabdare, sa conectezi acel ampermetru in serie cu bateria si sa incepi sa scoti pe rand cate o siguranta.
|
||
![]() |
|
Multumesc pentru raspuns.
|
||
![]() |
|
Cam toate circuitele raman alimentate dupa oprirea motorului... ![]() In ziua de azi majoritatea echipamentelor sunt alimentate permanent si intra doar in stand-by cand sunt oprite. Nu se mai deconecteaza total, prin relee sau contact ca "in the old days"... Si din cauza asta putem fi "victimele" unui firmware cu probleme si se pot intampla astfel de lucruri. |
||
![]() |
|
![]() ![]() |
|
All times are GMT + 1 Hour |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2025 Futuranet Ltd & Martin Lewis