Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Probleme tehnice |
|
|
bomeo Member Since: 30 Apr 2018 Location: Focsani Posts: 130 |
Pana la urma ai rezolvat sau nu vrei sa spui care a fost problema ? |
||
21st Apr 2021 1:45 pm |
|
transilvanu Member Since: 20 Jun 2020 Location: Oradea Posts: 57 |
Mă gândeam că din postarea anterioară reiese că încă nu am rezolvat. |
||
21st Apr 2021 1:47 pm |
|
Mulțam fain. Cum se face vreme bună, cum mă pun pe verificat.
|
||
21st Apr 2021 3:33 pm |
|
Am rezolvat. Greșeală de începător. Nu am făcut corect adaptarea cand am schimbat EGR-ul. Probabil nu am dat confirmare pentru operație, sau cine știe... |
||
7th May 2021 11:50 am |
|
După un an și ceva am prins din nou o eroare EGR. Am demontat, am verificat EGR-ul, totul OK. Am curățit, deși nu avea decât o peliculă pală de funingine, am pus la loc și ... a luat-o fără probleme. Probabil am avut o problemă de conexiune (?). Ca să nu mai demontez totul când am de verificat această componentă, mai ales că mufa e într-o poziție imposibilă, am prelungit firele și am pus o mufă intermediară. De fapt am optat să pun două, una pentru bobină, alta pntru senzor, ca să îmi fie mai ușor la depanat. Dacă cineva are o părere cum că n-aș fi făcut ceva bine, îl rog să o posteze. Cu argumente, bineînțeles. Atașez poze, inclusiv schema electrică a EGR-ului, poate îi sunt utile cuiva. Valorile în ohmi sunt cele măsurate de mine. Pot varia ușor zecimalele.
|
||||||
19th Sep 2022 6:09 pm |
|
Bartha Member Since: 27 Apr 2018 Location: Miercurea Ciuc Posts: 4 |
Bună! Am o Freelander 2 SD4 cutie automată cu 190 cai, 2013.
|
||
29th Aug 2024 3:54 am |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis