Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Salut! Cine ma poate ajuta sa remediez problema??? |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Cand desfaci pompa nu curge tot uleiul.
|
||
2nd Nov 2019 8:23 pm |
|
dorumarcatoru Member Since: 25 Jan 2013 Location: Bucharest Posts: 174 |
Si eu aveam o vibratie in spate pe viraje la viteze mici care a disparut dupa ce am reconditionat diferentialul spate. |
||
3rd Nov 2019 8:48 pm |
|
mariusA Member Since: 22 Sep 2019 Location: timisoara Posts: 8 |
Nu am urmat procedura nu stiu procedura eu din ce am vazut in filmuletele de pe yt am facut ca acolo am scos dupa o spatamana 70ml de ulei ca asa am vazut pe alt filmulet pe net..dsr tot asa face nu stiu ce.as.putea sa fac sa ii dau de cap... sau care sunt procedurile mai exact? |
||
4th Nov 2019 5:29 pm |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
1. Masina pe plan drept.
|
||
4th Nov 2019 6:29 pm |
|
mariusA Member Since: 22 Sep 2019 Location: timisoara Posts: 8 |
Si acum mai pot face procedura asta? Rotile au toate 4 aceias dimensiune, sunt toate 4 acelasi balonaj si firma si lot...inainte sa schimb uleiul imi dadea presiune de ulei scazuta eroare p1889...cam majoritatea cu care am discutat ziceau ca ar fi bine sa schimb pompa ca din cauza aia am eroarea in bord...am facut un efort si am luat pompa, ulei si filtrul...cand am dat jos pompa veche a curs foarte putin ulei macim 100ml...dupa ce am pus filtrul pompa si uleiul nou atunci intradevar erarea din bord a disparut dar am ramas cu acel sunet pe puntea spate de parca se blocheaza rotile.acum circul fara siguranta de la haldex ca sa nu mai troncane |
||
4th Nov 2019 7:06 pm |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis