Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Alarma |
|
|
irinel_g Member Since: 06 Nov 2010 Location: Craiova Posts: 213 |
In ultima vreme alarma a inceput să urle singură am observat că în mers apare mesajul bonnet open. Probabil ca e de la senzorii de la capota. Banuiesc ca sunt cu inductie, cei care au o placuta alba pe o parte. Senzorii au fost demontati si cand am schimbat ventilatorul de la radiator. Ma gandesc ca i am pus intr o pozitie incorecta, si ma refer aici la orientarea placutei albe. Stie cineva care e pozitia lor corecta sau cum pot dezactivati? |
||
29th Sep 2018 8:47 am |
|
irinel_g Member Since: 06 Nov 2010 Location: Craiova Posts: 213 |
Multumesc. Eram sigur ca aia sun senzorii. Bine ca nu i am scurtcircuitat |
||
29th Sep 2018 7:56 pm |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Nu-ti fa griji, ca daca i-ai fi scurtcircuitat, ai fi avut aprins airbag light si mesaj in bord si ti-ai fi dat seama ca ai facut ceva gresit. |
||
29th Sep 2018 9:20 pm |
|
Liviu-San Member Since: 11 Mar 2018 Location: Bucharest Posts: 10 |
Si la mine suna alarma din senin,fara sa imi apara in bord vreun mesaj. De mai mult de jumatate de an, nu mai incui masina din cheie. O mai incui doar daca plec afara din oras,cu cheia din telecomanda. Nu stiu cum sa rezolv problema. Nu o mai incui,ca sa nu deranjez lumea din jur. Ma gandeam chiar sa anulez claxonul, ca oricum nu-l folosesc. |
||
1st Jul 2019 7:14 pm |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
De obicei, senzorul de la capota e problema. Mai sus ai cum sa o rezolvi temporar.
|
||
1st Jul 2019 8:53 pm |
|
Liviu-San Member Since: 11 Mar 2018 Location: Bucharest Posts: 10 |
Va salut!
|
||
4th Aug 2019 7:11 am |
|
|
All times are GMT |