Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > doar la mine bate vantul prin masina? |
|
|
inaftanaila Member Since: 13 Dec 2011 Location: Bucharest Posts: 87 |
Poate imi confirma cineva daca asa fac toate, sau a mea e vreo exceptie - iarna bate un pui de crivat pe la geamul din dreapta fata de nu se poate. Pare ca vine de la chederul dintre geam si usa, nu de la cel dintre usa si sasiu. Fac si ale voastre asa, exista vreun easy fix?
|
||
14th Jan 2017 11:41 am |
|
dorumarcatoru Member Since: 25 Jan 2013 Location: Bucharest Posts: 174 |
La mine nu s-a plans nimeni.
|
||
14th Jan 2017 3:32 pm |
|
nici una nici alta. Si geamul pare ca se duce unde trebuie. Suspectez chederul ala, dar nu prea stiu ce sa-i fac sa il rezolv. MY2011, TD4 Auto, Xenon headlights, fog lamps DRLs, sunroof, tinted windows, almond electric seats w/ lumbar support, leather steering wheel w/ audio controls, dog/luggage guard, ambient lights, flush Whispbars, Mantec sump&tank guards, Xtrons Head Unit |
||
14th Jan 2017 5:20 pm |
|
Multumesc Ovidiu - ajuta sa stiu ca nu toate sunt asa MY2011, TD4 Auto, Xenon headlights, fog lamps DRLs, sunroof, tinted windows, almond electric seats w/ lumbar support, leather steering wheel w/ audio controls, dog/luggage guard, ambient lights, flush Whispbars, Mantec sump&tank guards, Xtrons Head Unit |
||
15th Jan 2017 10:36 am |
|
johnny_22_83 Member Since: 04 Dec 2010 Location: bucuresti Posts: 182 |
Si eu simt iarna ca intra aer rece pe la picioare, in principal cand masina vireaza la viteze mai mari, insa pe la geamuri n-am sesizat vreo chestie similara. |
||
16th Jan 2017 8:06 am |
|
@johnny_22_83 - de asta nici nu mai vorbesc. La sofer intra aer rece pe undeva pe la piciorul stang, pare ca vine din fata, nu de la usa. N-am observat sa aiba legatura cu viratul, dar o sa fiu atent. Dar na, acolo e la mine, rabda baba la frumusete (Land Rover mi-a trebuit?? ), la pasager insa, e evident alta treaba si alt nivel de critica MY2011, TD4 Auto, Xenon headlights, fog lamps DRLs, sunroof, tinted windows, almond electric seats w/ lumbar support, leather steering wheel w/ audio controls, dog/luggage guard, ambient lights, flush Whispbars, Mantec sump&tank guards, Xtrons Head Unit |
||
16th Jan 2017 8:10 am |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 |
La viraje am simtit si eu valuri de aer prin zona soferului dar si vara nu numai iarna.Parca se schimba ceva la ventilatie. iarna trecuta cand nu mergea webasto nu am fost multumit de caldura,acum lucreaza si pompa auxiliara,alta viata. In schimb in spate dreapta iti ingheata picioarele cand e frig afara,noroc ca se sta mai rar acolo. |
||
16th Jan 2017 9:52 am |
|
Drinovan Ovidiu Member Since: 04 Mar 2016 Location: Timisoara Posts: 150 |
@ilea.victor
|
||
16th Jan 2017 11:56 am |
|
cata26bcn Member Since: 02 Oct 2012 Location: constanta Posts: 122 |
pentru cei care au probleme la virare,sa verifice garnitura care etanseaza axul de la volan catre caseta de directie.la mine nu a fost pusa cum trebuie cind s-a schimbat kit-ul de ambreiaj.este chiar la picioare si e ceva mai greu de asezat, |
||
16th Jan 2017 8:44 pm |
|
Sa inviem topic-ul vechi de un an, zic . La mine la picioare (sofer) e aceeasi poveste, si acum pe vremea asta e chiar deranjant. LR zice ca e de la usa, eu nu-i cred. Nu e nici de la garnitura de la coloana de directie. Banuiesc altceva, vreo etansare sarita pe partea stanga fata, intre picioare si compartimentul motor. Stie cineva sa imi zica ce e pe acolo, in afara de cablul care deschide capota motor? Si mai ales cum accesez zona aia, trebuie sa desfac partea de jos a bordului? Sau prin fata, pe la roata stanga? MY2011, TD4 Auto, Xenon headlights, fog lamps DRLs, sunroof, tinted windows, almond electric seats w/ lumbar support, leather steering wheel w/ audio controls, dog/luggage guard, ambient lights, flush Whispbars, Mantec sump&tank guards, Xtrons Head Unit |
||
1st Mar 2018 2:25 pm |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis