Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Lanturi zapada |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Depinde pe unde vrei sa mergi, dar eu, de exemplu, nu am avut niciodata nevoie de lanturi.... Si am mers pe multe drumuri cu zapada.
|
||
28th Nov 2016 11:12 pm |
|
Drinovan Ovidiu Member Since: 04 Mar 2016 Location: Timisoara Posts: 150 |
Da intradevar merge si fara lanturi! Spun asta ca am avut ocazia sa vad cum se comporta la o uracare pe munte cu zapada avand legata o rulota de ~800kg dupa ea,unde existau portuni destul de abrupte de urcat si starea caucucurilor mele nu era buna fiind uzate fata in proportie de 90% si spate 80% (HANKOOK Road Venture AT),iar daca o oprem in panta cu siguranta nu mai plecam! Am avut noroc ca nu venea nici o masina din fata! Ca si comportament la urcare pot spune ca pe o zapada batuta si mai ingetata la -5°C afara reusea sa urce bine pe portuni mai putin inclinate,dar unde era panta de 25-30° incepea sa rupa aderenta si sa fuga intr-o parte si alta corectia facnduse din volan!Urcarea se facea cu a I-a pe la 2300-2500 rot/min si pusa pe modul de tractiune Snow.
|
||
6th Dec 2016 11:40 am |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis