Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Zgomot Rulare |
|
|
Nelu_constanta Member Since: 29 Jan 2015 Location: Constanta Posts: 11 |
Astazi am scos masina un pic pe autostrada si face acel zgomot numai intre 90-110 tind sa cred totusi ca zgomotul vine de la cauciucuri ....... Am mai sesizat ceva cand stau la semafor de exemplu sau cand tin mai mult timp piciorul pe frana pedala se inmoaie cu timpul si se duce pana la fund ....... |
||
29th Jan 2015 8:54 am |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
Daca apare si dispare dupa o anumita viteza e zgomot de rulare.
|
||
29th Jan 2015 7:50 pm |
|
Da deci pompa centrala de frana este distrusa , din cauza fostului proprietar care se pare ca a pus alt ceva in loc de lichid de frana si mi-sau umflat - deformat toare garniturile o-ring din pompa servofrana cine stie ce mai descopar pe traseu ma astept la garnituri etriere dar sper sa nu fi ajuns acolo ...... Intrebarea este de ce a completat si de ce a completata asa mult de a ajuns la pompa , cu ce lichid o fi completat de le-a facut in halul ala? erau duble ca si volum stateau fortat in pompa dar in nici un caz nu mai etansau pistonasele..... |
||
30th Jan 2015 6:39 pm |
|
Poate a mixat doua tipuri de lichide de frana incompatibile.
|
||
30th Jan 2015 10:07 pm |
|
Verdict final , pompa centrala frana schimbata , zgomot rulare rulment fara dreapta si toate filtrele + ulei motor , acum masina se comporta exemplar sper sa nu mai existe si alte probleme. |
||
3rd Feb 2015 9:28 am |
|
Rulmentul l-ai schimbat cu fuzeta cu tot sau l-ai depresat din fuzeta si l-ai schimbat doar pe el?
|
||
3rd Feb 2015 7:03 pm |
|
Rulmentul schimbat cu tot cu buruc (fuzeta) a costat 500 + manopera si am fost la mecanici cu care cooperez de foarte mult timp si sunt multumit baieti au lucrat cu multi ani in urma la reprezenranta daewo sau cum dumnezeu de numea apoi kia , repar masini la ei de multi ani si mi-au reparat orice masina cu care m-am dus ...... nu prea tin masinile le tot schimb ......Din cate am vazut eu pare un pic cam imposibil de scos rulmenrul de acolo de pus inapoi s-ar putea pune foarte usor la o presa hidraulica dar de scos mai greu. |
||
3rd Feb 2015 7:17 pm |
|
smp Member Since: 21 Feb 2015 Location: Constanta Posts: 1 |
Salutare,
|
||
26th Jul 2015 2:57 pm |
|
ceferist Member Since: 10 Mar 2014 Location: Bucharest Posts: 9 |
Salut. Incearca sa faci o cerere de oferta la autokarma.ro . In principiu nu cred ca ar fi o problema. Eu am luat piese de la ei si s-au potrivit de fiecare data. Ulterior ti-l trimite cineva. http://www.autokarma.ro/ |
||
27th Jul 2015 8:15 am |
|
DareDevil Member Since: 08 Dec 2013 Location: Bucharest Posts: 25 |
V-ati lovit de asa ceva? Mi-a aparut exact dupa ce am luat masina din service (cand am plecat cu ea de acolo era OK)
|
||
31st Dec 2015 8:03 am |
|
Posibil sa fie de la cupla/rulmentul de la axul alternatorului.
|
||
31st Dec 2015 3:03 pm |
|
Drinovan Ovidiu Member Since: 04 Mar 2016 Location: Timisoara Posts: 150 |
Ce am mai observat eu e ca daca pun roata de rezerva care e mai putin uzata fata de celelalte aproape de limita (in cazul meu pe partea stanga spate) se aude un zgomot de rulare(huruit) a transmisiei! Acesta e sesizabil la drum intins cam de pe la 60km/h in sus,iar la 80-90km/h se aude bine! |
||
4th Apr 2016 12:08 pm |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis