croco70
|
Salut toti posesorii de Freelander 2 !
Despre problemele pe care le-am avut cu acest auto am mai scris, insa ultima patanie mi-a demonstrat corectitudinea celor de la fostul Premium Auto Motors - actual Tiriac Auto.
Am cumparat masina in 2012 de la Premium Auto Motors, avand 40.000 km la bord, masina avand garantie pana in 2013. Dupa prima revizie le-am explicat ca frana de mana nu functioneaza deloc, iar raspunsul lor a fost acela ca asa functioneaza frana de mana la masinile care au cutie automata. Cu alte cuvinte daca tragi frana de mana, masina trebuie sa ruleze in continuare, nicidecum sa stea pe loc. Zilele trecute mergand la acelasi service pentru revizie, le-am explicat despre problema cu frana de mana. Dupa 2-3 ore mi s-a transmis ca s-a rezolvat.
Concluzie : atunci cand masina este in garantie ai sanse mici pentru a-ti fi rezolvate problemele ivite, insa dupa ce a iesit din garantie, aceleasi probleme se rezolva foarte rapid, DAR CONTRA COST !!! RUSINE TIRIAC AUTO !!!
Din pacate pentru posesorii de Land Rover, cred ca in Romania nu exista un service autorizat LR care sa se ridice la nivelu celor de la ASKO INTERNATIONAL, TOYOTA PLOIESTI, ARIAN MOTORS sau macar la nivelul celor de la MERIDIAN AUTO si AUTOCOBALCESCU !
Numai vorbesc despre faptul ca am gasit urme de unsoare pe tapiseria crem !
Sunt dezamagit !
|
10th May 2014 10:59 am |
|