Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
Home > Romanian > Vibratie la franare |
|
|
irinel_g Member Since: 06 Nov 2010 Location: Craiova Posts: 213 |
Acum 10 000 de km am schimbat discurile de frāna fata cu unele aftermarket de la Land atelier. De vreo 2000 km īmi vibrează toată mașina la frānare. Oare sa se ovalizat așa repede, ca de uzat nu s au uzat, nu au pic de "buza". Ciudat este ca face si la viteze de 60-70 km la ora dar si la 120. Discurile de pe spate nu au fost schimbate niciodată, oare sa facă alea, dar parca prea se simte in volan. Daca apăs mai tare frāna parca nu mai face. poate sa facă de la plăcute, ca nici p alea nu le am pus originale ca sunt foarte scumpe? Ce mi-au mai zis de la service ca trebuie schimbat ar fi basculele ca s-au dus bucsile, oare sa influențeze si astea? Daca schimb totul pe original m-a duce pe la 5000 lei, parca nu īmi vine sa dau toți banii ăștia odată. |
||
27th Feb 2015 9:53 pm |
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 |
|||
28th Feb 2015 7:32 pm |
|
Mulțumesc. Acum chiar mi am adus aminte ca cititisem si eu topicul asta. O sa le iau pe rānd, sa īncerc prima data cu plăcuțele de frāna. Sa pun originale care costa in jur de 525 lei sau TRW? |
||
28th Feb 2015 9:13 pm |
|
Am fost la service si mi au zis sa īnlocuiesc bucsile alea mari de la bascule, ca au joc. Vedeți ca se găsesc separat si unele bune sunt in jur de 250 lei/buc. Le am īnlocuit si vibrația a dispărut. Deci nu va grăbiți sa schimbați discuri si alte chestii pana nu eliminați jocurile. Cu ocazia asta am reparat si frāna de māna prin īnlocuirea sabotilor si a discurilor spate care si așa erau neschimbate de cānd am luat mașina. Cei care au cutii automate ar trebui sa mai folosească din cānd in cānd frāna de māna, ca daca nu ajunge plină de rugina ca a mea. Deasemenea am schimbat uleiul cutie. |
||
7th Mar 2015 10:00 pm |
|
Costin Member Since: 09 Mar 2013 Location: Bucuresti Posts: 31 |
Iaca ....mi s-a intamplat si mie. Doar ca la mine e fara ezitari: toate 4 discurile sunt muci...dar la 73.000 km (cutie automata) nu pot protesta...au tinut de nota 10. Singura dilema pe care o am...e ce sa cumpar...TRW sau ATE... Voi ce ziceti ? Small roadrunner... |
||
8th Apr 2015 7:44 pm |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 |
Ce grosime au discurile de frana la acesti km si cat e grosimea minima admisa? Eu am revizuit sambata franele la 69 000 km,am polizat "umeri" lasati de placute pe discuri si am mai gasit sistemul de parghii de la sabotii franei de mana gripati. Am curatat si "plimbat" parghiile si sper sa mai merg catre 10 000 de km fara probleme. Mentionez ca am cutie automata. |
||
11th May 2015 8:24 am |
|
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2024 Futuranet Ltd & Martin Lewis