![]() |
|
Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
![]() | Home > Romanian > Off-topic / Off-forum ... |
![]() ![]() |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 ![]() |
ionutzs (Dl. presedinte ClubFord Romania)
|
||
![]() |
|
dorumarcatoru Member Since: 25 Jan 2013 Location: Bucharest Posts: 174 ![]() ![]() ![]() |
Cumva are cineva ( din Bucuresti) un redresor de imprumut pt week-endul viitor?
|
||
![]() |
|
dorumarcatoru Member Since: 25 Jan 2013 Location: Bucharest Posts: 174 ![]() ![]() ![]() |
|
||
![]() |
|
Parere apropo de ce? |
||
![]() |
|
La consum ma refeream, desigur. Cred ca s-a chinuit un pic sa gaseasca o vale destul de lunga care sa-i dea un asa consum mediu. |
||
![]() |
|
atlas Member Since: 27 Jul 2012 Location: Timisoara Posts: 207 ![]() ![]() ![]() |
Pentru ca tot vin alegerile ... |
||||
![]() |
|
" The Freelander is dead, long live the Discovery Sport "
|
||
![]() |
|
DareDevil Member Since: 08 Dec 2013 Location: Bucharest Posts: 25 ![]() ![]() ![]() |
Au aparut de vanzare pe autovit.ro la un pret de numai...65.000 euro (adevarat chilipir!). Erau 2 exemplare ca si imagine de prezentare. Le aduceau din UK. Ce-mi pare ciudat, nu era vorba ca deabia in primavara il lanseaza? Oricum, arata bine dar financiar vorbind...ma depaseste |
||
![]() |
|
Salutare!
|
||
![]() |
|
Axul e hexagonal, deci poti folosi o cheie franceza.... Pe bune. |
||
![]() |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 ![]() ![]() ![]() |
Eu am un volan,eventual îl pot trimite pe posta,cu draga inima. |
||
![]() |
|
ilea.victor Member Since: 30 Nov 2014 Location: Tirgu Mures Posts: 83 ![]() ![]() ![]() |
Acum am văzut data.... |
||
![]() |
|
Craciun Fericit si La Multi Ani !!!!!!!!!!!!! |
||
![]() |
|
stef_leca Member Since: 04 Feb 2019 Location: Targu Ocna Posts: 3 ![]() ![]() ![]() |
Alex de unde iau numarul tau de telefon pentru diverse intrebari ?
|
||
![]() |
|
![]() ![]() |
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2025 Futuranet Ltd & Martin Lewis
![](../images/layout/footer/disclaimer.gif)