![]() |
|
Home · FAQ · New Posts · My Posts · PMs · Search · Members · Members Map · Calendar · Profile · Donate · Register · Log In |
![]() | Home > Romanian > DTC (Diagnostic Trouble Code) Reader... |
![]() ![]() |
|
|
alex_pescaru Member Since: 12 Mar 2009 Location: RO Posts: 4642 ![]() |
Zilele astea am avut un pic de timp liber si ma gandeam cum sa construiesc un cititor simplu si rapid de coduri de eroare pentru Freelander. Am inceput prin a construi o interfata CAN intre masina si un PC/laptop. Initial am folosit un controler ARM, dar apoi am implementat totul pe un kit de dezvoltare de la Microchip.
Este un cititor simplu, fara explicatii textuale ale codurilor de eroare. Erorile sunt afisate exact cum ies de pe portul de diagnoza. Explicatia lor poate fi gasita pe net. Oricum, are marele beneficiu ca este mult, mult mai simplu si mai rapid dec�t sculele dealerului si, in comparatie cu alte cititoare generice OBD2, poate accesa si sterge coduri de eroare de pe toate modulele de pe masina. Mai jos sunt controlerele care pot fi scanate, citite si sterse. ![]() Last edited by alex_pescaru on 28th Nov 2018 4:48 pm. Edited 1 time in total |
||||
![]() |
|
woox Member Since: 22 Jan 2013 Location: Bucuresti Posts: 42 ![]() ![]() |
Foarte misto alex |
||
![]() |
|
|
||
![]() |
|
cata26bcn Member Since: 02 Oct 2012 Location: constanta Posts: 122 ![]() ![]() |
of..ce bine,bine ca se gaseste gata facuta,am scapat de un stres... |
||
![]() |
|
Nu m-am lasat si am facut si baza text de erori. E mai user friendly acum...
Last edited by alex_pescaru on 28th Nov 2018 4:47 pm. Edited 1 time in total |
||||
![]() |
|
cata26bcn Member Since: 02 Oct 2012 Location: constanta Posts: 122 ![]() ![]() |
Alex,vad ca nu te lasi,o sa faci un tester mai tare decit cel de la reprezentanta... |
||
![]() |
|
![]() ![]() |
|
All times are GMT |
< Previous Topic | Next Topic > |
Posting Rules
|
Site Copyright © 2006-2025 Futuranet Ltd & Martin Lewis